Aandelen International Game Technology kopen

Wil je beleggen in International Game Technology aandelen? Op deze pagina kan je direct International Game Technology aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in International Game Technology. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel International Game Technology raadplegen. International Game Technology is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool IGT.

Waar kan je International Game Technology aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel International Game Technology kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel International Game Technology?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel International Game Technology. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in International Game Technology?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van International Game Technology? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf International Game Technology

International Game Technology stond voorheen bekend als Gtech. Het is een multi nationaal bekend gokbedrijf dat zich vooral bezighoudt met gokmachines en ook bekend staat als goktechnologie producent.
Het hoofdkantoor van het bedrijf is verdeeld over de plaatsen Londen, Las Vegas en Reno. Bovendien heeft het grotere kantoren in Rome en Rhodes Island. De aandelen van International Game Technology worden als IGT openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange. Het is bovendien onderdeel van de Russell 1000 component. Het bedrijf biedt al jarenlang werk aan ruim 10.000 mensen.