Aandelen International Paper Co kopen

Wil je beleggen in International Paper Co aandelen? Op deze pagina kan je direct International Paper Co aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in International Paper Co. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel International Paper Co raadplegen. International Paper Co is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool IP.

Waar kan je International Paper Co aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel International Paper Co kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel International Paper Co?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel International Paper Co. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in International Paper Co?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van International Paper Co? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over International Paper Co

International Paper Co is een producent en verkoper van papier. Aandelen International Paper Co worden openbaar verhandeld als IP op de New York Stock Exchange. Hoofkantoor van de producent van papier is gevestigd in Memphis. In 2015 was het het grootste bedrijf in Amerika in de papierindustrie.
International Paper Co is groot geworden door de kartonnen verpakkingsmaterialen en de levering van papier en pulp. Het verpakkings deel zorgt voor 65 procent van de totale omzet. International Paper Co haat een kwart van de omzet buiten Noord Amerika overigens. De onderneming zag het levenslicht in 1898 toen zeventien papierfabrieken fuseerden en waarmee International Paper Co een feit was.