Aandelen Interpublic of Companies kopen

Wil je beleggen in Interpublic of Companies aandelen? Op deze pagina kan je direct Interpublic of Companies aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Interpublic of Companies. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Interpublic of Companies raadplegen. Interpublic of Companies is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool IPG.

Waar kan je Interpublic of Companies aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Interpublic of Companies kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Interpublic of Companies?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Interpublic of Companies. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Interpublic of Companies?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Interpublic of Companies? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Interpublic of Companies

Interpublic (Group) of Companies is een beursgenoteerd bedrijf dat beschouwd kan worden als een advertentiebedrijf en reclamebureau. De onderneming kent vijf grote netwerken in FCB, IPG Mediabrands, McCann Worldgroup, MullerLowe Group en dan nog een aantal andere specialistische bureaus die actief zijn op het gebied van public relations en marketing.
Interpublic of Companies wordt gezien als een van de grote vier agentschapsbedrijven in Amerika. De andere bedrijven zijn WPP, Publics en Omnicom. Interpublic of Companies werd gesticht in 1930 onder de naam McCann-Erickson en heeft het hoofdkantoor in New York City. Het wordt onder IPG verhandeld op de NYSE en is een S&P 500 component.