Aandelen Intertek kopen

Wil je beleggen in Intertek aandelen? Op deze pagina kan je direct Intertek aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Intertek. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Intertek raadplegen. Intertek is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ITRK-L.

Actuele koers van het aandeel Intertek

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Intertek. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Intertek?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Intertek? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:
  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.
Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Intertek aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Intertek kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€4 + 0,05% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum

Over Intertek

Intertek is een zeer gerenommeerde Britse multinational die zich met de jaren toe heeft gelegd op verzekeringen, inspectie, producttesten en certificering. Het hoofdkantoor vind je in de Engelse hoofdstad Londen en de aandelen worden onder de aanduiding ITRK verhandeld op de Londen Stock Exchange. Intertek is een Fortune 100 bedrijf. De onderneming wordt opgericht in 1996 en bekende dochter is Intertek Testing Service. Aanvankelijk was Intertek een maritiem onderzoeksbedrijf. De eerste voorloper van Intertek werd al in 1890 al gesticht en was een testlaboratorium in Montreal. Bovendien was het een lampentestcentrum.