Aandelen Intertek kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Intertek aandelen? Op deze pagina kan je direct Intertek aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Intertek. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Intertek raadplegen. Intertek is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ITRK-L.

Waar kan je Intertek aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Intertek kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Intertek?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Intertek. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Intertek?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Intertek? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Intertek is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Intertek.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Intertek

Sterke punten:

  • Gediversifieerde inkomstenbronnen: Intertek genereert inkomsten uit verschillende sectoren en diensten, wat het bedrijf minder kwetsbaar maakt voor schommelingen in een specifieke sector.
  • Wereldwijde aanwezigheid: Het bedrijf heeft een sterk internationaal netwerk, met activiteiten in meer dan 100 landen, wat het potentieel biedt voor groei in nieuwe markten.
  • Sterke reputatie: Intertek staat bekend als een betrouwbaar en hoogwaardig bedrijf in de sector, wat kan helpen om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten te behouden.

Zwakke punten:

  • Afhankelijkheid van de olie- en gasindustrie: Intertek heeft een groot deel van zijn inkomsten te danken aan de olie- en gasindustrie, wat het bedrijf kwetsbaar maakt voor schommelingen in de prijzen en investeringen in deze sector.
  • Concurrentie: De sector waarin Intertek opereert is zeer competitief, wat kan leiden tot prijsdruk en lagere winstmarges.
  • Valutarisico: Als een internationaal bedrijf is Intertek blootgesteld aan wisselkoersrisico’s, wat de winstgevendheid kan beïnvloeden.

Over Intertek

Intertek is een zeer gerenommeerde Britse multinational die zich met de jaren toe heeft gelegd op verzekeringen, inspectie, producttesten en certificering. Het hoofdkantoor vind je in de Engelse hoofdstad Londen en de aandelen worden onder de aanduiding ITRK verhandeld op de Londen Stock Exchange. Intertek is een Fortune 100 bedrijf.

De onderneming wordt opgericht in 1996 en bekende dochter is Intertek Testing Service. Aanvankelijk was Intertek een maritiem onderzoeksbedrijf. De eerste voorloper van Intertek werd al in 1890 al gesticht en was een testlaboratorium in Montreal. Bovendien was het een lampentestcentrum.

aandeel intertek kopen

Wel of niet aandelen Intertek kopen?

Ben jij aan het overwegen om aandelen van Intertek te kopen, maar twijfel je nog? Wij hebben de sterke en zwakke punten van dit bedrijf voor jou op een rijtje gezet.

Een groot voordeel van Intertek is dat het bedrijf gediversifieerde inkomstenbronnen heeft. Dit betekent dat ze inkomsten genereren uit verschillende sectoren en diensten, waardoor ze minder kwetsbaar zijn voor schommelingen in een specifieke sector. Daarnaast heeft het bedrijf een sterk internationaal netwerk, met activiteiten in meer dan 100 landen, wat het potentieel biedt voor groei in nieuwe markten. Ook heeft Intertek een sterke reputatie in de sector, wat kan helpen om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten te behouden.

Aan de andere kant is Intertek ook kwetsbaar voor de schommelingen in de olie- en gasindustrie, omdat het bedrijf een groot deel van zijn inkomsten daaruit haalt. Daarnaast is de sector waarin Intertek opereert zeer competitief, wat kan leiden tot prijsdruk en lagere winstmarges. En als internationaal bedrijf is Intertek blootgesteld aan wisselkoersrisico’s, wat de winstgevendheid kan beïnvloeden.

Al met al is Intertek een interessant bedrijf om in te investeren vanwege de gediversifieerde inkomstenbronnen en sterke reputatie, maar het is belangrijk om ook de risico’s in overweging te nemen. Denk daarom goed na voordat je besluit om aandelen van Intertek te kopen en houdt de ontwikkelingen van het bedrijf goed in de gaten.