Aandelen Intra Cellular Therapies kopen

Wil je beleggen in Intra Cellular Therapies aandelen? Op deze pagina kan je direct Intra Cellular Therapies aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Intra Cellular Therapies. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Intra Cellular Therapies raadplegen. Intra Cellular Therapies is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ITCI.

Waar kan je Intra Cellular Therapies aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Intra Cellular Therapies kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Intra Cellular Therapies?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Intra Cellular Therapies. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Intra Cellular Therapies?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Intra Cellular Therapies? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Intra-Cellular Therapies

Intra-Cellular Therapies is een biofarmaceutische specialist dat nieuwe geneesmiddelen ontwikkelt. Die middelen worden toegepast voor de behandeling van neurologische aandoeningen en andere aandoeningen die het centrale zenuwstelsel betreffen. Het bedrijf ontwikkelt onder meer Caplyta, dit middel moet hulp bieden bij schizofrenie en bijvoorbeeld ook bipolaire stoornissen.
Intra-Cellular Therapies ontwikkelt ITO-002 en ITO-214 dat gebruik kan worden bij mensen die lijden aan de ziekte van Parkinson, zoals het ook geneesmiddelen ontwikkelt die soelaas moeten bieden bij depressie en angst. Het hoofdkantoor van het bedrijf is te vinden in New York en de aandelen staan als ITCI genoteerd op de Nasdaq.