Aandelen Intrum AB kopen

Wil je beleggen in Intrum AB aandelen? Op deze pagina kan je direct Intrum AB aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Intrum AB. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Intrum AB raadplegen. Intrum AB is een aandeel uit Zweden. Het aandeel wordt verhandeld in SEK aan de Stockholm Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool INTRU.ST.

Waar kan je Intrum AB aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Intrum AB kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SEK 400 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Intrum AB?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Intrum AB. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Intrum AB?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Intrum AB? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Intrum AB is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Intrum AB.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Intrum AB

Intrum AB heeft aandelen die als INTRUM op de beurs in Stockholm worden verhandeld. Oprichter Sven Goransson vestigde het bedrijf in 1923. Bekende dochteronderneming van Intrum AB is Lindorf Group AB en Intrum Unlimited. De kennis op het gebied van incassodiensten is onovertroffen.
Binnen de wereld van incassodiensten is Intrum AB dan ook een rolmodel. Het heeft vestigingen in 24 landen in Europa en in Latijns-Amerika, specifiek Brazilië. Intrum AB is een zeer solide bedrijf dat al heel lang werk biedt aan zo rond de negenduizend werknemers.