Aandelen Intu Properties kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Intu Properties aandelen? Op deze pagina kan je direct Intu Properties aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Intu Properties. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Intu Properties raadplegen. Intu Properties is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool INTU-L.

Waar kan je Intu Properties aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Intu Properties kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Intu Properties?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Intu Properties. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Intu Properties?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Intu Properties? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Intu Properties is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Intu Properties.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Intu Properties

Sterke punten

  • Groot potentieel voor groei – Intu Properties heeft een groot aantal onroerendgoedobjecten in portefeuille die nog niet volledig zijn ontwikkeld, waardoor er mogelijkheden zijn voor toekomstige groei.
  • Stabiele inkomstenstroom – Het bedrijf heeft een groot aantal huurders met lange-termijn huurovereenkomsten, wat zorgt voor een stabiele inkomstenstroom.
  • Ervaren managementteam – Het managementteam van Intu Properties heeft veel ervaring in de vastgoedsector, wat het bedrijf ten goede kan komen bij het nemen van belangrijke beslissingen.

Zwakke punten

  • Overmatige schuldenlast – Intu Properties heeft een hoge schuldenlast die de financiële stabiliteit van het bedrijf kan ondermijnen.
  • Afname van de huurinkomsten – In de afgelopen jaren is het bedrijf geconfronteerd met een afname van de huurinkomsten als gevolg van een afname van de economische groei en de toenemende concurrentie in de vastgoedsector.
  • Onzekere economische vooruitzichten – De economische vooruitzichten zijn onzeker en kunnen van invloed zijn op de groeimogelijkheden van het bedrijf en de waarde van het vastgoed.

Over Intu Properties

Intu Properties stond voorheen bekend als Capital Shopping Centers Group. Het is een ondertussen een zeer bekende Britse vastgoedbelegger die zich met name richt op het beheer en de ontwikkeling van winkelcentra.

Hoofdzetel van Intu Properties vind je in de Engelse hoofdstad Londen. Intu Properties is opgericht door Donald Gordon en een zeer bekende dochteronderneming is Equity One. De aandelen van de onderneming worden verhandeld op de London Stock Exchange als INTU. Het bedrijf bedient met name het Verenigd Koninkrijk en Spanje en investeert specifiek in die landen in winkelcentra.

aandeel intu kopen

Wel of niet aandelen Intu Properties kopen?

Als je overweegt om aandelen te kopen van Intu Properties, is het belangrijk om zowel de sterke als zwakke punten van het bedrijf te overwegen voordat je een beslissing neemt.

Een van de sterke punten van Intu Properties is het grote potentieel voor groei, aangezien het bedrijf veel onroerendgoedobjecten in portefeuille heeft die nog niet volledig zijn ontwikkeld. Daarnaast heeft het bedrijf ook een stabiele inkomstenstroom dankzij de lange-termijn huurovereenkomsten met huurders. Het ervaren managementteam kan ook helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen.

Aan de andere kant zijn er ook zwakke punten om rekening mee te houden. Zo heeft Intu Properties te maken met een overmatige schuldenlast en een afname van de huurinkomsten als gevolg van economische onzekerheid en toenemende concurrentie in de vastgoedsector.

In het algemeen kan het kopen van aandelen van Intu Properties een goede investering zijn als je vertrouwen hebt in de groeimogelijkheden van het bedrijf en bereid bent om risico’s te nemen. Echter, als je meer zekerheid wilt, kan het verstandig zijn om te zoeken naar andere opties die minder risicovol zijn.