Aandelen Intu Properties kopen

Wil je beleggen in Intu Properties aandelen? Op deze pagina kan je direct Intu Properties aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Intu Properties. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Intu Properties raadplegen. Intu Properties is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool INTU-L.

Actuele koers van het aandeel Intu Properties

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Intu Properties. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Intu Properties?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Intu Properties? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:
  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.
Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Intu Properties aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Intu Properties kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€4 + 0,05% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum

Over Intu Properties

Intu Properties stond voorheen bekend als Capital Shopping Centers Group. Het is een ondertussen een zeer bekende Britse vastgoedbelegger die zich met name richt op het beheer en de ontwikkeling van winkelcentra. Hoofdzetel van Intu Properties vind je in de Engelse hoofdstad Londen. Intu Properties is opgericht door Donald Gordon en een zeer bekende dochteronderneming is Equity One. De aandelen van de onderneming worden verhandeld op de London Stock Exchange als INTU. Het bedrijf bedient met name het Verenigd Koninkrijk en Spanje en investeert specifiek in die landen in winkelcentra.