Aandelen Intuit kopen

Wil je beleggen in Intuit aandelen? Op deze pagina kan je direct Intuit aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Intuit. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Intuit raadplegen. Intuit is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool INTU.

Waar kan je Intuit aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Intuit kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Intuit?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Intuit. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Intuit?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Intuit? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Intuit

Intuit is een Amerikaans bedrijf dat software maakt voor financiële, boekhoudkundige en belastingvoorbereiding. Bovendien ontwikkelt en verkoopt het aanverwante diensten die ook bruikbaar zijn voor accountants en particulieren.
Intuit houdt hoofdkantoor in Mountain View in Californië. Intuit werd in 1893 opgericht in Palo Alto en staat tegenwoordig onder leiding van Sasan Goodarzi. Het bedrijf haalt vanaf 2019 liefst 95 procent van de inkomsten uit eigen land. In Mint.com, TSheets en PayCycle heeft Intuit een aantal interessante dochterondernemingen. Bekende toepassing van Intuit is het belastingvoorbereidingsprogramma Turbo Taks. Voor de kleinere ondernemer is er een dergelijk programma onder de naam QuickBooks beschikbaar.