Aandelen Intuitive Surgical kopen

Wil je beleggen in Intuitive Surgical aandelen? Op deze pagina kan je direct Intuitive Surgical aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Intuitive Surgical. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Intuitive Surgical raadplegen. Intuitive Surgical is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ISRG

Waar kan je Intuitive Surgical aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Intuitive Surgical kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Intuitive Surgical?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Intuitive Surgical. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Intuitive Surgical?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Intuitive Surgical? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Intuitive Surgical

Intuitive Surgical is een Amerikaans bedrijf dat robotproducten ontwikkelt, produceert en op de markt brengt.  Deze robots zijn ontworpen om zo de klinische resultaten van patiënten te verbeteren door de toepassing van tenminste invasieve chirurgie, met name via het Da Vinci Surgical System.
Intuitive Surgical heeft de hoofdzetel in Sunnyvale in Californië en CEO is Gary Guthart. Intuitive Surgical werd opgericht door Frederic Moll en biedt werk aan ruim zesduizend mensen. De onderneming maakt deel uit van de Nasdaq 100 en de S&P 500 en had eind 2019 een geïnstalleerde basis van 5582 van het Da Vinci Surgical System. Het merendeel – 3531- in Amerika, 977 in Europa, 780 in Azië en 94 verdeeld over de rest van de wereld.