Aandelen Investec kopen

Wil je beleggen in Investec aandelen? Op deze pagina kan je direct Investec aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Investec. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Investec raadplegen. Investec is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool INVP-L.

Actuele koers van het aandeel Investec

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Investec. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Investec?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Investec? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Investec aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Investec kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€4 + 0,05% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum

Over Investec

Investec is een bank en een vermogensbeheergroep. Het biedt een scala aan financiële producten en diensten aan mensen in zowel Zuid Afrika, Europa en ook Azië-Pacific. De aandelen van de onderneming worden verhandeld op de London Stock Exchange en eveneens op de beurs van Johannesburg.

Investec is een Fortune 250 bedrijf en het hoofdkwartier is gevestigd in Sondown. Het bedrijf werd opgericht in 1974 in het Zuid Afrikaanse Johannesburg en de grondleggers van de onderneming waren de heren Errol Grolman, Ian Robert Kantor en Larry Nestadt. Investec Bank is een actieve dochteronderneming van Investec.