Aandelen Invitae kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Invitae aandelen? Op deze pagina kan je direct Invitae aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Invitae. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Invitae raadplegen. Invitae is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NVTA.

Waar kan je Invitae aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Invitae kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Invitae?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Invitae. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Invitae?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Invitae? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Invitae

De aandelen van het bedrijf dat Invitae heet worden openbaar verhandeld als NVTA op de New York Stock Exchange. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Amerikaanse San Francisco in Californië. Bekende dochterondernemingen zijn CombiMatrix en YouScript.

Invitae verwerkt DNA-bevattende monsters en analyseert vervolgens de informatie die het gefilterd heeft wat betreft de patiënt-specifieke genetische variatie. Vervolgens maakt het testrapporten voor zowel de clinici als ook voor de patiënten. Ondertussen mag Invitae zich markteider in geavanceerde genetica noemen. De missie van de onderneming staat nog steeds overeind: genetica betaalbaar en toegankelijk maken.

aandeel invitae kopen