Aandelen IPG Photonics kopen

Wil je beleggen in IPG Photonics aandelen? Op deze pagina kan je direct IPG Photonics aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in IPG Photonics. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel IPG Photonics raadplegen. IPG Photonics is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool IPGP.

Waar kan je IPG Photonics aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel IPG Photonics kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel IPG Photonics?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel IPG Photonics. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in IPG Photonics?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van IPG Photonics? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over IPG Photonics

IPG Photonics is een alom erkende fabrikant van vezellassen, vezellassen die het  behalve produceert ook zelf ontwikkelt en commercialiseert. Deze vezellassen worden voor diverse toepassingen gebruikt zoals bijvoorbeeld als materiaal voor verwerking van medische toepassingen en telecommunicatie.
De aandelen IPG Photonics staan op de Nasdaq genoteerd als IPGP en het hoofkantoor van de onderneming staat in Oxford in de staat Massachusetts. Het in 1990 gestarte bedrijf heeft in  IPG Laser GmbH een bekende en ook actieve dochter. Bovendien is IPG Photonics ook nog eens een S&P 500 component.