Aandelen Ipsen kopen

Wil je beleggen in Ipsen aandelen? Op deze pagina kan je direct Ipsen aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Ipsen. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Ipsen raadplegen. Ipsen is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool IPN.PA.

Waar kan je Ipsen aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Ipsen kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Ipsen?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Ipsen. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Ipsen?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Ipsen? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Ipsen is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Ipsen.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Ipsen

De Franse onderneming Ipsen staat bekend als een Frans farmaceutisch bedrijf dat met de hoofdzetel is gevestigd in Parijs. Ipsen is ontwikkelaar en verkoper van medicijnen die specifiek worden toegepast in de oncologie, de neurowetenschappen en voor gebruik bij zeldzame ziekten. Daarnaast produceert het bedrijf ook consumentenproducten voor de gezondheidszorg.
 
De aandelen van Ipsen worden als IPN verhandeld op de aandelenbeurs Euronext in Parijs. Aan de basis van het succes van Ipsen stond oprichter Henri Beaufour. Hij deed dat in 1929. Linnea SA is en bekende dochteronderneming van Ipsen.