Aandelen IQIYI kopen

Wil je beleggen in IQIYI aandelen? Op deze pagina kan je direct IQIYI aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in IQIYI. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel IQIYI raadplegen. IQIYI is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool IQ.

Waar kan je IQIYI aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel IQIYI kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel IQIYI?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel IQIYI. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in IQIYI?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van IQIYI? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over IQIYI

Vanuit Beijing in China wordt online videoplatform IQIYI aangestuurd, dit vanaf de start van de onderneming in 2010. Gong Yu geldt als grondlegger van de ondernemer die een platform biedt die door meer dan 100 miljoen mensen gebruikt wordt. Baidu geldt als moederbedrijf van IQIYI.
IQIYI staat op de Nasdaq genoteerd onder de naam IQ en is een van de grootste videosites ter wereld. Per maand zijn er zeker 500 miljoen actieve gebruikers. De onderneming ging in 2018 naar de beurs en haalde zo 2,25 miljard uit de markt.