Aandelen IQIYI kopen

Wil je beleggen in IQIYI aandelen? Op deze pagina kan je direct IQIYI aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in IQIYI. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel IQIYI raadplegen. IQIYI is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool IQ.

Waar kan je IQIYI aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel IQIYI kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel IQIYI?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel IQIYI. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in IQIYI?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van IQIYI? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse IQIYI

Sterke punten IQIYI

 • Leidende positie in de streamingindustrie: IQIYI is een van de grootste online streamingplatforms in China en heeft een sterke positie in de markt.
 • Uitgebreide contentbibliotheek: Het bedrijf heeft een uitgebreide bibliotheek met diverse inhoud, waaronder films, televisieshows, variëteitsprogramma’s en originele producties.
 • Technologische innovatie: IQIYI is voortdurend bezig met het verbeteren van zijn technologische mogelijkheden, zoals het gebruik van kunstmatige intelligentie en big data-analyse, om gepersonaliseerde gebruikerservaringen te bieden.
 • Sterke gebruikersbasis: Het platform heeft een grote en groeiende gebruikersbasis, met een hoog aantal actieve gebruikers die regelmatig inhoud consumeren.

Zwakke punten IQIYI

 • Concurrentiedruk: De streamingindustrie is zeer competitief, met meerdere spelers die strijden om abonnees en inhoudsrechten, wat de winstgevendheid en groeimogelijkheden van IQIYI kan beïnvloeden.
 • Intellectueel eigendom en piraterij: Het beschermen van intellectueel eigendom en het bestrijden van piraterij is een voortdurende uitdaging voor IQIYI, omdat inhoud illegaal kan worden verspreid en inbreuk kan maken op auteursrechten.
 • Regelgevingsrisico’s: IQIYI opereert in een sterk gereguleerde omgeving, waar veranderingen in regelgeving en censuurmaatregelen invloed kunnen hebben op de activiteiten en inhoud van het bedrijf.
 • Financiële prestaties en schuldenlast: Het bedrijf heeft te maken gehad met financiële uitdagingen en heeft een aanzienlijke schuldenlast, wat risico’s met zich meebrengt voor de bedrijfsvoering en groeiplannen.

Over IQIYI

Vanuit Beijing in China wordt online videoplatform IQIYI aangestuurd, dit vanaf de start van de onderneming in 2010. Gong Yu geldt als grondlegger van de ondernemer die een platform biedt die door meer dan 100 miljoen mensen gebruikt wordt. Baidu geldt als moederbedrijf van IQIYI.

IQIYI staat op de Nasdaq genoteerd onder de naam IQ en is een van de grootste videosites ter wereld. Per maand zijn er zeker 500 miljoen actieve gebruikers. De onderneming ging in 2018 naar de beurs en haalde zo 2,25 miljard uit de markt.

IQIYI

Wel of niet aandelen IQIYI kopen?

Ben je aan het overwegen om te investeren in aandelen en heb je IQIYI opgemerkt? Dan vraag je je misschien af of het de moeite waard is om aandelen van dit bedrijf te kopen. Laten we eens kijken naar de voor- en nadelen voordat je een beslissing neemt.

IQIYI heeft sterke punten die het overwegen waard zijn. Het is een toonaangevend bedrijf in de streamingindustrie en biedt een breed scala aan entertainmentcontent. Bovendien hebben ze een grote gebruikersbasis en genieten ze van een sterke positie in de markt.

Maar er zijn ook enkele zwakke punten waar je rekening mee moet houden. IQIYI opereert in een competitieve markt, waarin andere streamingdiensten vergelijkbare content aanbieden. Bovendien kunnen veranderingen in gebruikersvoorkeuren en de opkomst van nieuwe concurrenten invloed hebben op de groei van het bedrijf.

Of je nu aandelen IQIYI wilt kopen of niet, hangt af van je eigen beleggingsstrategie en risicobereidheid. Het is belangrijk om zorgvuldig onderzoek te doen, de financiële prestaties van het bedrijf te evalueren en de ontwikkelingen in de streamingindustrie te volgen. Houd er rekening mee dat beleggen altijd risico’s met zich meebrengt, dus investeer alleen geld dat je kunt missen en diversifieer je portefeuille om eventuele risico’s te verminderen.