Aandelen IQVIA kopen

Wil je beleggen in IQVIA aandelen? Op deze pagina kan je direct IQVIA aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in IQVIA. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel IQVIA raadplegen. IQVIA is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool IQV.

Waar kan je IQVIA aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel IQVIA kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel IQVIA?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel IQVIA. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in IQVIA?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van IQVIA? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over IQVIA

IQVIA stond voorheen bekend als Quintiles en IMS Health. De Amerikaanse multinational bedient specifiek de gecombineerde industrieën van de klinische onderzoek en de gezondheidsinformatie technologie. De aandelen van IQVIA worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als IQV. Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Durham, North Carolina.
IQVIA is een S&P 500 component die opgericht werd in 1982 en sindsdien nadrukkelijk groeide naar een alom geroemd leverancier van diensten voor biofarmaceutische ontwikkeling en commerciële uitbesteding. Het heeft een netwerk van meer dan 58.000 werknemers in meer dan honderd landen. Ondertussen geldt IQVIA als een van ’s werelds grootste contract onderzoeksorganisaties.