Aandelen Iren kopen

Wil je beleggen in Iren aandelen? Op deze pagina kan je direct Iren aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Iren. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Iren raadplegen. Iren is een aandeel uit Italië. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Borsa Italiana. Het bedrijf is te vinden onder het symbool IRE-I.

Waar kan je Iren aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Iren kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
flatex aandelenGeen transactiekosten op aandelen
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Iren?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Iren. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Iren?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Iren? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Iren is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Iren.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Iren

Iren is een groot en zeer bekend Italiaans bedrijf dat werd opgericht in 2010 in Turijn. Het heeft een bekende dochter in Amiat en het geldt als een van de meest dynamische multi nutsbedrijven die actief is met elektrische en thermische energie voor gas en stadsverwarming. Bovendien beheert het geïntegreerde waterdiensten, milieudiensten en ook zeker technologische diensten.
Iren bedient een multiregionaal stroomgebied en bedient ondertussen ongeveer 1,9 miljoen klanten in de energiesector. Daarmee worden zo ongeveer 28 miljoen inwoners voorzien van kwalitatief uitstekende en betrouwbare energie en gas.