Aandelen Iridium Communications kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Iridium Communications aandelen? Op deze pagina kan je direct Iridium Communications aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Iridium Communications. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Iridium Communications raadplegen. Iridium Communications is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool IRDM.

Waar kan je Iridium Communications aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Iridium Communications kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Iridium Communications?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Iridium Communications. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Iridium Communications?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Iridium Communications? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Iridium Communications

Sterke punten Iridium Communications:

 • Wereldwijde dekking: Iridium Communications biedt wereldwijde satellietcommunicatiediensten, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor klanten die actief zijn op afgelegen locaties waar traditionele communicatiemiddelen mogelijk niet beschikbaar zijn.
 • Betrouwbaarheid: Het netwerk van Iridium Communications bestaat uit een constellatie van satellieten die zorgen voor betrouwbare communicatie, zelfs onder uitdagende omstandigheden zoals slecht weer of natuurrampen.
 • Diverse toepassingen: Het bedrijf bedient verschillende sectoren, waaronder maritiem, luchtvaart, overheidsinstanties en hulpverleningsdiensten, waardoor het een breed klantenbestand heeft en diverse inkomstenstromen.
 • Technologische innovatie: Iridium Communications blijft investeren in technologische vooruitgang, waaronder de ontwikkeling van de volgende generatie satellietnetwerken, om competitief te blijven in de snel veranderende communicatie-industrie.

Zwakke punten Iridium Communications:

 • Concurrentie: Hoewel Iridium Communications een solide speler is in de satellietcommunicatiemarkt, staat het nog steeds bloot aan concurrentie van andere bedrijven die vergelijkbare diensten aanbieden. De concurrentiedruk kan invloed hebben op de marktpositie en winstgevendheid van het bedrijf.
 • Regelgeving: Als aanbieder van communicatiediensten is Iridium Communications onderhevig aan verschillende regelgevingen en vergunningen. Veranderingen in regelgeving of beperkingen op het gebruik van frequenties kunnen van invloed zijn op de bedrijfsactiviteiten.
 • Technologische veranderingen: De technologieën en communicatiemiddelen evolueren voortdurend, waaronder de opkomst van nieuwe technologieën zoals 5G. Iridium Communications moet zich aanpassen aan deze veranderingen en ervoor zorgen dat het relevant blijft in een competitieve markt.

Over Iridium Communications

Iridium Communications houdt zich bezig met een wereldwijd commercieel systeem voor mobiel communiceren via satellieten. Vanaf de aarde kan via satellieten gecommuniceerd worden door gebruik te maken van speciale telefoons en andere geschikte communicatieapparaten.
Het hoofdkwartier van de onderneming is gevestigd in McClean in de Amerikaanse staat Virginia. Iridium Communications is sinds 2001 actief en heeft in Aireon een bekende dochteronderneming De aandelen van het bedrijf staan genoteerd as IRDM  op de Nasdaq. Doel van het Iridium netwerk is om te kunnen communiceren vanaf elk punt van de aarde. Het systeem bestaat uit satellieten, speciale telefoons en een aantal grondstations.

aandeel iridium communications kopen

Wel of niet aandelen Iridium Communications kopen?

Iridium Communications is een bedrijf dat wereldwijde satellietcommunicatiediensten aanbiedt. Maar is het de moeite waard om aandelen van Iridium Communications te kopen? Laten we eens kijken naar de situatie.

Voordat we verder gaan, moeten we begrijpen dat beleggen altijd risico’s met zich meebrengt. Als je geïnteresseerd bent in de ruimtevaartindustrie en gelooft in de groeiende vraag naar wereldwijde communicatie, kan het kopen van aandelen van Iridium Communications interessant zijn. Het bedrijf heeft een netwerk van satellieten dat zorgt voor betrouwbare communicatie, zelfs op afgelegen locaties.

Aan de andere kant moet je rekening houden met de concurrentie in de communicatie-industrie en technologische veranderingen. Andere bedrijven kunnen vergelijkbare diensten aanbieden en nieuwe technologieën kunnen de behoefte aan satellietcommunicatie beïnvloeden.

In conclusie, het kopen van aandelen van Iridium Communications kan een interessante investering zijn als je gelooft in de groeimogelijkheden van de satellietcommunicatie-industrie. Doe je onderzoek, blijf op de hoogte van de markttrends en wees bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggen. Maar onthoud altijd dat investeren in aandelen risico’s met zich meebrengt en dat resultaten in het verleden geen garantie bieden voor toekomstig succes.