Aandelen Iridium Communications kopen

Wil je beleggen in Iridium Communications aandelen? Op deze pagina kan je direct Iridium Communications aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Iridium Communications. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Iridium Communications raadplegen. Iridium Communications is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool IRDM.

Waar kan je Iridium Communications aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Iridium Communications kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Iridium Communications?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Iridium Communications. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Iridium Communications?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Iridium Communications? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Iridium Communications

Iridium Communications houdt zich bezig met een wereldwijd commercieel systeem voor mobiel communiceren via satellieten. Vanaf de aarde kan via satellieten gecommuniceerd worden door gebruik te maken van speciale telefoons en andere geschikte communicatieapparaten.
Het hoofdkwartier van de onderneming is gevestigd in McClean in de Amerikaanse staat Virginia. Iridium Communications is sinds 2001 actief en heeft in Aireon een bekende dochteronderneming De aandelen van het bedrijf staan genoteerd as IRDM  op de Nasdaq. Doel van het Iridium netwerk is om te kunnen communiceren vanaf elk punt van de aarde. Het systeem bestaat uit satellieten, speciale telefoons en een aantal grondstations.