Aandelen iRobot kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in IRobot aandelen? Op deze pagina kan je direct IRobot aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in IRobot. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel IRobot raadplegen. IRobot is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool IRBT.

Waar kan je IRobot aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel IRobot kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel IRobot?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel IRobot. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in IRobot?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van IRobot? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse iRobot

Sterke punten iRobot

 • Marktleider in robotstofzuigers: iRobot is een marktleider op het gebied van robotstofzuigers en biedt innovatieve oplossingen voor het automatisch reinigen van vloeren.
 • Geavanceerde technologie: Het bedrijf maakt gebruik van geavanceerde sensoren, navigatietechnologie en kunstmatige intelligentie om efficiënt schoon te maken en obstakels te vermijden.
 • Breed productportfolio: iRobot biedt een breed scala aan robotstofzuigers die tegemoetkomen aan verschillende behoeften en budgetten van consumenten.
 • Wereldwijde aanwezigheid: iRobot bedient klanten over de hele wereld en heeft een sterke aanwezigheid in zowel de consumentenmarkt als de professionele sector.

Zwakke punten iRobot

 • Intensieve concurrentie: De markt voor robotstofzuigers is competitief, met verschillende merken die vergelijkbare producten aanbieden, wat kan leiden tot prijsdruk en uitdagingen om marktaandeel te behouden.
 • Afhankelijkheid van consumentenuitgaven: De verkoop van iRobot-producten is afhankelijk van de consumentenuitgaven en de bereidheid van consumenten om te investeren in robotstofzuigers.
 • Technologische ontwikkelingen: Technologieën en trends op het gebied van robotica en huishoudelijke apparaten evolueren snel, waardoor iRobot voortdurend moet innoveren om relevant te blijven in de markt.
 • Onderhoud en service: Het onderhouden en repareren van robotstofzuigers kan uitdagingen met zich meebrengen, en een goede klantenservice en after-sales ondersteuning zijn essentieel om klanttevredenheid te waarborgen.

Over iRobot

iRobot werd in 1990 opgericht door een aantal deskundigen op het gebied van robots. De onderneming was oorspronkelijk onder de naam Massachusetts Institute of Technology actief. De onderneming maakt robots voor zowel civiel als voor militair gebruik. iRobot maakt robots voor thuis in de vorm van stofzuigers en grasmaaiers en voor defensie en veiligheidsdoeleinden.

Het hoofdkantoor van iRobot is gevestigd in Bedford in de staat Massachusetts en de aandelen staan op aandelenbeurs Nasdaq genoteerd als IRBT. Het bedrijf werd in 1990 opgericht door Colin Angle, Rodney Brooks en Helen Greiner. Bekende dochters van iRobot zijn onder meer Evolution Robots, iRobot UK en iRobot Japan.

iRobot

Wel of niet aandelen iRobot kopen?

iRobot is een bedrijf dat bekend staat om zijn innovatieve robotstofzuigers en andere huishoudelijke robots. Maar is het een goed idee om aandelen van iRobot te kopen? Laten we eens kijken.

Als je graag gadgets hebt en geïnteresseerd bent in technologie, kan iRobot een interessante investering zijn. Het bedrijf heeft een sterke positie op de markt en blijft nieuwe producten ontwikkelen om aan de behoeften van consumenten te voldoen.

Een ander positief aspect is de groeiende vraag naar slimme huishoudelijke apparaten. Mensen worden steeds drukker en willen graag technologie gebruiken om hun leven gemakkelijker te maken. Robotstofzuigers en andere slimme robots passen perfect in deze trend.

Aan de andere kant moet je rekening houden met de concurrentie. Hoewel iRobot een bekend merk is, zijn er ook andere spelers op de markt die vergelijkbare producten aanbieden. Het is belangrijk om te evalueren hoe iRobot zich onderscheidt van de concurrentie en of het kan blijven groeien in een competitieve omgeving.

Al met al kan het kopen van aandelen iRobot een interessante investering zijn, maar het is belangrijk om je onderzoek te doen en de marktomstandigheden in de gaten te houden. Houd rekening met je eigen beleggingsdoelen en raadpleeg indien nodig een financieel adviseur voordat je een beslissing neemt.