Aandelen iRobot kopen

Wil je beleggen in IRobot aandelen? Op deze pagina kan je direct IRobot aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in IRobot. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel IRobot raadplegen. IRobot is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool IRBT.

Waar kan je IRobot aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel IRobot kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel IRobot?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel IRobot. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in IRobot?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van IRobot? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over iRobot

iRobot werd in 1990 opgericht door een aantal deskundigen op het gebied van robots. De onderneming was oorspronkelijk onder de naam Massachusetts Institute of Technology actief. De onderneming maakt robots voor zowel civiel als voor militair gebruik. iRobot maakt robots voor thuis in de vorm van stofzuigers en grasmaaiers en voor defensie en veiligheidsdoeleinden.
Het hoofdkantoor van iRobot is gevestigd in Bedford in de staat Massachusetts en de aandelen staan op aandelenbeurs Nasdaq genoteerd als IRBT. Het bedrijf werd in 1990 opgericht door Colin Angle, Rodney Brooks en Helen Greiner. Bekende dochters van iRobot zijn onder meer Evolution Robots, iRobot UK en iRobot Japan.