Aandelen Iron Mountain kopen

Wil je beleggen in Iron Mountain aandelen? Op deze pagina kan je direct Iron Mountain aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Iron Mountain. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Iron Mountain raadplegen. Iron Mountain is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool IRM.

Waar kan je Iron Mountain aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Iron Mountain kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Iron Mountain?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Iron Mountain. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Iron Mountain?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Iron Mountain? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Iron Mountain

Iron Mountain doet in informatiebeheer en is opgericht in 1951. Het hoofdkantoor vind je in Boston, Massachusetts. De aandelen worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als IRM. Dochteronderneming is Iron Mountain Information Management. Iron Mountain is ook een S&P 500 component.
Iron Mountain bestaat sinds 1951 en is specialist als het gaat om archiefbeheer en houdt zich bezig met vernietiging van gegevens en de back-up net als herstelservice van gegevens en dat aan meer  dan 220.000 klanten in Noord Amerika en zeker ook in Europa.