Aandelen ISS kopen

Wil je beleggen in ISS aandelen? Op deze pagina kan je direct ISS aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in ISS. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel ISS raadplegen. ISS is een aandeel uit Denemarken. Het aandeel wordt verhandeld in Deense Kroon aan de Nasdaq Copenhagen. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ISS.CO.

Waar kan je ISS aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel ISS kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel ISS?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel ISS. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in ISS?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van ISS? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over ISS

Iss is een zeer veelzijdig facilitair bedrijf dat al in 1901 opgericht werd en dat domicilie houdt in de Deense hoofdstad Kopenhagen. Iss biedt tal van verschillende diensten aan als schoonmaakdiensten onroerend goed diensten, catering,  beveiligingsdiensten en ook facilitair management. En daarmee is slechts het topje van de ijsberg benoemd want ISS is zeer veelzijdig.
Iss Family Services is een bekende dochteronderneming van Iss dat ondertussen haar diensten in meer dan 65 landen aanbiedt en dat in op de continenten Europa, Azië, Noord Amerika en Latijns Amerika.