Aandelen Itau Unibanco kopen

Wil je beleggen in Itau Unibanco aandelen? Op deze pagina kan je direct Itau Unibanco aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Itau Unibanco. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Itau Unibanco raadplegen. Itau Unibanco is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ITUB.

Waar kan je Itau Unibanco aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Itau Unibanco kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Itau Unibanco?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Itau Unibanco. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Itau Unibanco?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Itau Unibanco? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Itau Unibanco

Itau Unibanco is een Braziliaanse bank met hoofdkantoor in Sao Paulo. De bank ontstond in 2008 na een fusie van de Braziliaanse instellingen Itau en Unibanco. Door de fusie werd Itau Unibanco meteen de grootste bank van Brazilië. De bank biedt werk aan 120.000 mensen, die in zestien verschillende landen aan het werk zijn.
Itau Unibanco geldt als de op negen na grootste bank ter wereld en heeft een marktwaarde die ver boven de 100 miljard dollar ligt. Bij Itau Unibanco draait niet alles om geld, maar speet ook mens en milieu een voorname rol. Itau Unibanco is een Forbes geclassificeerde bank, een bank bovendien die steeds naar innovatie zoekt.