Aandelen Itochu kopen

Wil je beleggen in Itochu aandelen? Op deze pagina kan je direct Itochu aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Itochu. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Itochu raadplegen. Itochu is een aandeel uit Japan. Het aandeel wordt verhandeld in Yen aan de TYO. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 8001.TY.

Waar kan je Itochu aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Itochu kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met JPY 500 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Itochu?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Itochu. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Itochu?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Itochu? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Itochu

Itochu is met het hoofdkantoor gevestigd in Umeda, Tokio. In Japan geldt het als een van de grootste sogo-shosta, een algemene handelsmaatschappij. De aandelen van Itochu staan als TYO genoteerd aan de Nasdaq. FamilyMart is een bekende dochter van het bedrijf.
Itochu is bijzonder omdat het een van de weinige algemene handelsmaatschappijen is die de niet afstamt van de bekende Zaibatsu groepen. De groei is bewerkstelligd door de kracht van de eigen activiteiten op het gebied van textiel en andere succesvolle bedrijfsactiviteiten in China. Momenteel heef het zes divisies en is het gespecialiseerd in onder meer textiel, metalen, mineralen, voedsel, machines, energie, chemicaliën en ook ICT. Het bedrijf was al eens opgenomen in de Fortune Global 500.