Aandelen ITT kopen

Wil je beleggen in ITT aandelen? Op deze pagina kan je direct ITT aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in ITT. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel ITT raadplegen. ITT is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ITT.

Waar kan je ITT aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel ITT kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel ITT?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel ITT. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in ITT?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van ITT? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over ITT

ITT is een bekend Amerikaans concern. In eerste instantie  en zeker in de beginjaren van de onderneming richtte het zich op  de productie van telecommunicatie apparatuur. Het hoofdkwartier van ITT is gelegen in White Plains in New York. Sosthenes Behn richtte het bedrijf op. Aanvankelijk genoot de onderneming overigens vooral bekendheid als Puerto Rico Telephone Company.
Met de jaren nam ITT tal van andere en kleinere bedrijven over en de meest bekende dochteronderneming is wel Goulds Pumps Inc Rule Industries. Tegenwoordig houdt ITT zich bezig met vloeistoftechnlogie, defensietechnologie en bewegings-vloeistof technologie.