Aandelen ITV kopen

Wil je beleggen in ITV aandelen? Op deze pagina kan je direct ITV aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in ITV. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel ITV raadplegen. ITV is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ITV-L.

Wat is de actuele koers van het aandeel ITV?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel ITV. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in ITV?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van ITV? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in ITV is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in ITV.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je ITV aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel ITV kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker Kosten Aanmelden
€4 + 0,05% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum

Over ITV

ITV is een Brits mediabedrijf dat liefst 13 van de 15 regionale televisie licenties in het bezit heeft, samen vormen ze het ITV-netwerk. Het is meteen ook het oudste en grootste commerciële televisienetwerk in het Verenigd Koninkrijk.
Het hoofdkwartier van ITV staat in Londen, het bedrijf is sinds begin 2004 actief. Bekende dochters zijn ITV Studios, Amstrad en ITV Central. ITV ontstond na de bedrijfsovername door Granada die zaken deed met Carlton Communications. Granada kreeg 68 procent van de aandelen in handen, Carlton de rest van de aandelen. ITV ging in 2004 naar de beurs en wordt op de beurs in Londen verhandeld onder ITV.