Aandelen J.B. Hunt kopen

Wil je beleggen in J.B. Hunt aandelen? Op deze pagina kan je direct J.B. Hunt aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in J.B. Hunt. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel J.B. Hunt raadplegen. J.B. Hunt is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool JBHT.

Waar kan je J.B. Hunt aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel J.B. Hunt kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel J.B. Hunt?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel J.B. Hunt. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in J.B. Hunt?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van J.B. Hunt? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over J.B. Hunt

J.B. Hunt zit in de transportservices en is dan ook een transport- en logistiek bedrijf dat met het hoofdkantoor gevestigd is in Lowell in de staat Arkansas. Het bedrijf bestaat al vanaf 1961. Oprichters waren Johnnie Bryan Hunt en Johnelle Hunt. De oprichting vond plaats in Arkansas.
J.B. Hunt staat op de Nasdaq genoteerd als JBHT. Vanaf 1989 is een innige samenwerking met de spoorwegen ontstaan om zo de markt nog weer beter te kunnen bedienen. J.B. Hunt is een DJTA component en ook een S&P 500 component.