Aandelen J.C. Penney kopen

Wil je beleggen in J.C. Penney aandelen? Op deze pagina kan je direct J.C. Penney aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in J.C. Penney. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel J.C. Penney raadplegen. J.C. Penney is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool JCP.

Waar kan je J.C. Penney aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel J.C. Penney kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel J.C. Penney?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel J.C. Penney. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in J.C. Penney?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van J.C. Penney? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf J.C. Penney

J.C. Penney is de bekende warenhuisketen met ondertussen 865 vestigingen in 49 verschillende staten in de Verenigde Staten en in Puerto Rico. Het wordt openbaar verhandeld op de NYSE als JCP en is S&P 600 component, terwijl het hoofdkwartier is gevestigd in Plano, Texas.
De warenhuizen verkopen de conventionele producten. De JCPenney winkels vallen echter op door de verhuurafdelingen in de vorm van bijvoorbeeld Sephora. Daarnaast biedt het salons, autocentra, optische centra en portretstudio’s en kun je er al even goed terecht voor het repareren van sieraden. Opvallend: de winkels van J.C. Penney worden vaak gevestigd in de winkelcentra in de buitenwijken.