Aandelen J.M. Smucker kopen

Wil je beleggen in J.M. Smucker aandelen? Op deze pagina kan je direct J.M. Smucker aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in J.M. Smucker. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel J.M. Smucker raadplegen. J.M. Smucker is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SJM.

Waar kan je J.M. Smucker aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel J.M. Smucker kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel J.M. Smucker?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel J.M. Smucker. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in J.M. Smucker?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van J.M. Smucker? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over J.M. Smucker

J.M. Smucker wordt ook wel Smucker of Smucker’s genoemd. Het is een Amerikaanse fabrikant van onder meer producten als jam, pindakaas, gelei, fruitsiroop, dranken, bakvet en ook toppings voor ijs. Het bedrijf is vooral actief in Noord Amerika en je vindt het hoofdkantoor in Omville in de staat Ohio.
Smuckers werd al opgericht in 1897. Onder de naam SJM worden de aandelen Smuckers verhandeld op de New York Stock Exchange en Ainsworth Pet Nutrition Parent is een bekende dochter van J.M. Smucker. Grondlegger van het grote succes van het bedrijf is Jerome Monroe Smucker.