Aandelen J2 Global kopen

Wil je beleggen in J2 Global aandelen? Op deze pagina kan je direct J2 Global aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in J2 Global. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel J2 Global raadplegen. J2 Global is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool JCOM.

Waar kan je J2 Global aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel J2 Global kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel J2 Global?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel J2 Global. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in J2 Global?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van J2 Global? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over J2 Global

J2 Global is een alom gerespecteerd beursgenoteerd technisch bedrijf. In Los Angeles, Californië staat het hoofdkantoor van de onderneming die de werkzaamheden in twee verschillende divisies heeft onderverdeeld: Business Cloud Services en Digital Media.
De aandelen staan genoteerd als JCOM op de Nasdaq. Bekende dochterondernemingen zijn Ziff David en Humble Bundle en het trio Jack Rieley, Jens Muller en John Rieley stond aan de wieg van J2 Global. De onderneming kreeg overigens in eerste instantie JFAX.com als naam. Later werd het bedrijf dus hernoemd en werd het J2 Global.