Aandelen Jabil Circuit kopen

Wil je beleggen in Jabil Circuit aandelen? Op deze pagina kan je direct Jabil Circuit aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Jabil Circuit. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Jabil Circuit raadplegen. Jabil Circuit is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool JBL.

Waar kan je Jabil Circuit aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Jabil Circuit kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Jabil Circuit?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Jabil Circuit. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Jabil Circuit?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Jabil Circuit? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Jabil Circuit

Jabil Circuit is een Amerikaans bedrijf dat in opdracht elektrische apparaten maakt. In St. Petersburg in de staat Florida heeft het het hoofdkwartier gevestigd. Jabil Circuit beweegt zich ogenschijnlijk tamelijk anoniem in de wereld van de producenten en geldt speciaal als een Electric Contact Manufacturer aan zogenaamde OEM’s: Original Equipment Manufactures.
Jabil Circuit heeft over bekende klanten niet te klagen met onder meer Cisco Systems, Philips, Hewlett Packard en Johnson Controls. De onderneming werd in 1966 opgericht door William Moreau en James Golden. Aanvankelijk maakte het bedrijf vooral printplaten. Het bedrijf kreeg bekendheid toen het in 1979 General Motors als klant binnen hengelde.