Aandelen JAC Recruitment kopen

Wil je beleggen in JAC Recruitment aandelen? Op deze pagina kan je direct JAC Recruitment aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in JAC Recruitment. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel JAC Recruitment raadplegen. JAC Recruitment is een aandeel uit Japan. Het aandeel wordt verhandeld in Yen aan de TYO. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 2124.TY.

Wat is de actuele koers van het aandeel JAC Recruitment?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel JAC Recruitment. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.
<grafiek>

Wil je actief beleggen in JAC Recruitment?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van JAC Recruitment? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je JAC Recruitment aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel JAC Recruitment kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker Kosten Aanmelden
€10 + 0,06% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
0,15% met JPY 500 minimum

Over Jac Recruitment

De aandelen van wervingsbedrijf Jac Recruitment worden als 2124 verhandeld op de beurs in Tokio en in C.C. Consulting en Jac Personnel Recruitment en VantagePoint zeer bekende dochterondernemingen. Jac Recruitment houdt zich in beginsel bezig met de wervingsactiviteiten van geschikt personeel.
De bedrijfsactiviteiten zijn globaal ingedeeld in drie segmenten. Het belangrijkste segment is wel de binnenlandse rekrutering, dit onderdeel van het bedrijf zorgt voor kandidaten voor onbepaalde tijd terwijl het tweede segment de binnenlandse werving van advertenties betreft, het publiceren van advertenties dus. Het laatste segment is het segment overzeese activiteiten.