Aandelen JAC Recruitment kopen

Wil je beleggen in JAC Recruitment aandelen? Op deze pagina kan je direct JAC Recruitment aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in JAC Recruitment. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel JAC Recruitment raadplegen. JAC Recruitment is een aandeel uit Japan. Het aandeel wordt verhandeld in Yen aan de TYO. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 2124.TY.

Wat is de actuele koers van het aandeel JAC Recruitment?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel JAC Recruitment. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.
<grafiek>

Over Jac Recruitment

De aandelen van wervingsbedrijf Jac Recruitment worden als 2124 verhandeld op de beurs in Tokio en in C.C. Consulting en Jac Personnel Recruitment en VantagePoint zeer bekende dochterondernemingen. Jac Recruitment houdt zich in beginsel bezig met de wervingsactiviteiten van geschikt personeel.
De bedrijfsactiviteiten zijn globaal ingedeeld in drie segmenten. Het belangrijkste segment is wel de binnenlandse rekrutering, dit onderdeel van het bedrijf zorgt voor kandidaten voor onbepaalde tijd terwijl het tweede segment de binnenlandse werving van advertenties betreft, het publiceren van advertenties dus. Het laatste segment is het segment overzeese activiteiten.