Aandelen Jack Henry & Associates kopen

Wil je beleggen in Jack Henry & Associates aandelen? Op deze pagina kan je direct Jack Henry & Associates aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Jack Henry & Associates. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Jack Henry & Associates raadplegen. Jack Henry & Associates is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool JKHY.

Waar kan je Jack Henry & Associates aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Jack Henry & Associates kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Jack Henry & Associates?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Jack Henry & Associates. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Jack Henry & Associates?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Jack Henry & Associates? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Jack Henry & Associates

Jack Henry & Associates biedt onder meer betalingsverwerkingsdiensten aan. De succesvolle onderneming biedt die diensten specifiek aan voor de financiele dienstverlening. Het bedrijf kan teren op zeker negenduizend klanten en doet het werk onder drie verschillende merknamen.
De aandelen van Jack Henry & Associates staan als JKHY genoteerd op de Nasdaq en het hoofdkwartier van het bedrijf staat in Monet in de staat Missouri. Bekende dochterondernemingen zijn onder meer Profit Stars, Bonno en Geezo. Jack Henry & Associates is tegenwoordig overigens ook een S&P 500 component.