Aandelen Jacobs Engineering kopen

Wil je beleggen in Jacobs Engineering aandelen? Op deze pagina kan je direct Jacobs Engineering aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Jacobs Engineering. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Jacobs Engineering raadplegen. Jacobs Engineering is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool J.

Waar kan je Jacobs Engineering aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Jacobs Engineering kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Jacobs Engineering?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Jacobs Engineering. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Jacobs Engineering?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Jacobs Engineering? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Jacobs Engineering

Jacobs Engineering is een bekend Amerikaans bedrijf voor technische professionele dienstverlening. Op de New York Stock Exchange worden de aandelen van Jacobs Engineering verhandeld als J. Het hoofdkantoor van de organisatie is overigens gevestigd in Dallas, Texas.
Jacobs Engineering biedt professionele dienstverlening en biedt dan met name technische en professionele bouwdiensten net als wetenschappelijk en specialistisch advies voor een gemêleerd gezelschap klanten keurig verdeeld over heel de wereld. Onder die klanten bevinden zich ook bedrijven, organisaties en overheidsinstanties. Jacobs Engineering behoorde al diverse keren tot de Top 500 Design Firms.