Aandelen James Hardie kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in James Hardie aandelen? Op deze pagina kan je direct James Hardie aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in James Hardie. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel James Hardie raadplegen. James Hardie is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool JHX.CHA.

Waar kan je James Hardie aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel James Hardie kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen €0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-broker Beleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggen Bij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelen Ontvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopen Zonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel James Hardie?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel James Hardie. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in James Hardie?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van James Hardie? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in James Hardie is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in James Hardie.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse James Hardie

Sterke punten:

 • Leidende positie: James Hardie is een toonaangevende leverancier van bouwmaterialen in Australië, Noord-Amerika en Europa.
 • Productdiversiteit: Het bedrijf biedt een breed scala aan bouwmaterialen, waaronder vezelcementproducten, gipsplaten en isolatie.
 • Stabiele inkomsten: James Hardie heeft een stabiele inkomstenstroom, wat heeft geleid tot consistente winstgroei.
 • Innovatief: Het bedrijf investeert in onderzoek en ontwikkeling om zijn productlijn te verbeteren en uit te breiden.

Zwakke punten:

 • Afhankelijkheid van de bouwsector: James Hardie is afhankelijk van de bouwsector, wat kan leiden tot schommelingen in de vraag naar zijn producten.
 • Risico’s vanwege internationale activiteiten: Het bedrijf opereert in meerdere landen, wat kan leiden tot valutarisico’s en politieke risico’s.
 • Regelgevingsrisico’s: De producten van James Hardie zijn onderworpen aan regelgeving, wat kan leiden tot veranderingen in de vereisten en kosten.
 • Concurrentie: Het bedrijf heeft te maken met sterke concurrentie van andere bouwmaterialenbedrijven in de markt.

aandeel james hardie kopen

Wel of niet aandelen James Hardie kopen?

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van aandelen, heb je misschien gehoord van James Hardie Industries, een bedrijf dat gespecialiseerd is in bouwmaterialen. Maar voordat je besluit om in James Hardie aandelen te investeren, is het belangrijk om te begrijpen wat de risico’s zijn en of het bedrijf een goede investeringsoptie is.

Het eerste dat je moet weten, is dat aandelen van individuele bedrijven over het algemeen meer risico met zich meebrengen dan bredere beleggingsfondsen. Dit komt omdat de waarde van aandelen kan worden beïnvloed door de prestaties van het bedrijf en de bredere economische omstandigheden.

Als je besluit om in James Hardie aandelen te investeren, is het belangrijk om het bedrijf en zijn financiële prestaties te onderzoeken. Dit kan je helpen om te begrijpen of het bedrijf stabiel is en of het op lange termijn winstgevend kan zijn.

Het is ook belangrijk om de aandelenmarkt in het algemeen te volgen en de bredere economische omstandigheden te begrijpen. Dit kan je helpen om te beslissen of het juiste moment is om te investeren in James Hardie of om te wachten op een betere kans.

In het kort, het kopen van aandelen van individuele bedrijven zoals James Hardie kan een geweldige manier zijn om te investeren, maar het is belangrijk om de risico’s te begrijpen en goed onderzoek te doen voordat je investeert. Door te begrijpen hoe het bedrijf presteert en de bredere economische omstandigheden te volgen, kun je beter beslissen of James Hardie een goede investeringsoptie voor jou is.