Aandelen Japan Post kopen

Wil je beleggen in Japan Post aandelen? Op deze pagina kan je direct Japan Post aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Japan Post. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Japan Post raadplegen. Japan Post is een aandeel uit Japan. Het aandeel wordt verhandeld in Yen aan de TYO. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 6178.TY.

Waar kan je Japan Post aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Japan Post kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met JPY 500 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Japan Post?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Japan Post. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Japan Post?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Japan Post? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Japan Post

Japan Post is een uiteraard erg bekend Japans conglomeraat dat net het hoofdkwartier is gevestigd in Tokio. Het bedrijf legt zich toe op postbezorging en logistiek, net als op financiële raamzaken, bankzaken, levensverzekeringen. Daarnaast biedt het transportdiensten voor brieven en goederen en houdt het zich bezig met onder andere de verkoop van postzegels, deposito’s, leningen en verzekeringsproducten.
De aandelen van het succesvolle Japan Post staan overigens pas vanaf het jaar 2015 genoteerd aan de Tokyo Stock Exchange. De onderneming heeft op dit moment zo rond de 24.000 kantoren.