Aandelen Jardine Cycle & Carriage kopen

Wil je beleggen in Jardine Cycle & Carriage aandelen? Op deze pagina kan je direct Jardine Cycle & Carriage aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Jardine Cycle & Carriage. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Jardine Cycle & Carriage raadplegen. Jardine Cycle & Carriage is een aandeel uit Singapore. Het aandeel wordt verhandeld in SGD aan de SGX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool C07.SGX.

Waar kan je Jardine Cycle & Carriage aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Jardine Cycle & Carriage kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SGD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Jardine Cycle & Carriage?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Jardine Cycle & Carriage. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Jardine Cycle & Carriage?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Jardine Cycle & Carriage? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Jardine Cycle & Carriage is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Jardine Cycle & Carriage.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Jardine Cycle & Carriage

Jardine Cycle & Carriage is een investeringsholding van de Jardine Matheson Group. Het is actief in Zuidoost-Azië. De onderneming is voor driekwart in handen van het conglomeraat dat Jardine Matheson is. De aandelen worden op de Singapore Exchange verhandeld als C07. Jardine Cycle & Carriage werd opgericht in 2002.
Jardine Cycle & Carriage is met het hoofdkwartier gevestigd in onder meer Singapore en is daarnaast actief in Maleisië, Thailand en Vietnam. Er wordt met name geïnvesteerd in zogenaamde marktleidende bedrijven op basis van onderwerpen als bijvoorbeeld verstedelijking.