Aandelen Jardine Matheson Holdings kopen

Wil je beleggen in Jardine Matheson Holdings aandelen? Op deze pagina kan je direct Jardine Matheson Holdings aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Jardine Matheson Holdings. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Jardine Matheson Holdings raadplegen. Jardine Matheson Holdings is een aandeel uit Singapore. Het aandeel wordt verhandeld in SGD aan de SGX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool J36.SGX.

Waar kan je Jardine Matheson Holdings aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Jardine Matheson Holdings kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SGD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Jardine Matheson Holdings?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Jardine Matheson Holdings. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Jardine Matheson Holdings?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Jardine Matheson Holdings? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Jardine Matheson Holdings is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Jardine Matheson Holdings.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Jardine Matheson Holdings

Jardine Matheson Holdings is een conglomeraat dat domicilie houdt in Bermuda maar waarvan het hoofdkantoor zich bevindt in Singapore. Het bedrijf werd al in 1832 opgericht. Jardine Matheson Holdings is beursgenoteerd waarbij de notering aan de London Stock Exchange als hoofdnotering geldt.
Zo goed als alle activiteiten van de onderneming vinden plaats in Azië. Op de beurs van Singapore worden de aandelen overigens verhandeld als J36. De meest bekende dochter van Jardine Matheson Holdings is Jardine Strategic Holdings. De onderneming werd gesticht door William Jardine en James Matheson.