Aandelen Jazz Pharmaceuticals kopen

Wil je beleggen in Jazz Pharmaceuticals aandelen? Op deze pagina kan je direct Jazz Pharmaceuticals aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Jazz Pharmaceuticals. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Jazz Pharmaceuticals raadplegen. Jazz Pharmaceuticals is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool JAZZ.

Waar kan je Jazz Pharmaceuticals aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Jazz Pharmaceuticals kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Jazz Pharmaceuticals?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Jazz Pharmaceuticals. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Jazz Pharmaceuticals?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Jazz Pharmaceuticals? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Jazz Pharmaceuticals is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Jazz Pharmaceuticals.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Jazz Pharmaceuticals

Jazz Pharmaceuticals is uitermate bekend en succesvol biofarmaceutisch bedrijf dat gevestigd is in Ierland, waar het in Dublin de hoofdzetel heeft gevestigd. Het bedrijf werd opgericht in 2003 en de aandelen staan als JAZZ genoteerd aan de Nasdaq. Bekende dochter is Eus Pharma.
De onderneming ontstond zoals gezegd in 2003 toen Jazz Pharmaceuticals een fusie overeen kwam met Azur Pharma. Meest bekende product dat Jazz Pharmaceuticals levert is wel Xyrem en ook Sunosi, een medicijn voor de behandeling voor mensen met overmatige slaperigheid overdag, narcolepsie en ook slaapapneu.