Aandelen JB Hi-Fi kopen

Wil je beleggen in JB Hi-Fi aandelen? Op deze pagina kan je direct JB Hi-Fi aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in JB Hi-Fi. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel JB Hi-Fi raadplegen. JB Hi-Fi is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool JBH.CHA.

Actuele koers van het aandeel JB Hi-Fi

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel JB Hi-Fi. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in JB Hi-Fi?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van JB Hi-Fi? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:
  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.
Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je JB Hi-Fi aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel JB Hi-Fi kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€10 + 0,06% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Over JB Hi-Fi

JB Hi-Fi is een detailhandelaar en geldt als een absolute specialist in consumptiegoederen. JB Hi-Fi is overigens behalve in thuisland Australië ook actief in Nieuw Zeeland. JB Hi-Fi houdt domicilie in Melbourne en de aandelen worden als JBH verhandeld op de Australian Securities Exchange. Oprichter van JB Hi-Fi is visionair John Narbuto die daarmee een gat in de markt ontdekte. Dat deed hij in het jaar 1974 in Keilor East in Australië. Bekende dochteronderneming van JB Hi-Fi is het eveneens bekende The Good Guys en dat is ook JB Hi-Fi NZ Limited.