Aandelen JB Hi-Fi kopen

Wil je beleggen in JB Hi-Fi aandelen? Op deze pagina kan je direct JB Hi-Fi aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in JB Hi-Fi. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel JB Hi-Fi raadplegen. JB Hi-Fi is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool JBH.CHA.

Wat is de actuele koers van het aandeel JB Hi-Fi?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel JB Hi-Fi. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in JB Hi-Fi?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van JB Hi-Fi? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in JB Hi-Fi is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in JB Hi-Fi.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je JB Hi-Fi aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel JB Hi-Fi kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker Kosten Aanmelden
€10 + 0,06% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Over JB Hi-Fi

JB Hi-Fi is een detailhandelaar en geldt als een absolute specialist in consumptiegoederen. JB Hi-Fi is overigens behalve in thuisland Australië ook actief in Nieuw Zeeland. JB Hi-Fi houdt domicilie in Melbourne en de aandelen worden als JBH verhandeld op de Australian Securities Exchange.
Oprichter van JB Hi-Fi is visionair John Narbuto die daarmee een gat in de markt ontdekte. Dat deed hij in het jaar 1974 in Keilor East in Australië. Bekende dochteronderneming van JB Hi-Fi is het eveneens bekende The Good Guys en dat is ook JB Hi-Fi NZ Limited.