Aandelen JB Hi-Fi kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in JB Hi-Fi aandelen? Op deze pagina kan je direct JB Hi-Fi aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in JB Hi-Fi. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel JB Hi-Fi raadplegen. JB Hi-Fi is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool JBH.CHA.

Waar kan je JB Hi-Fi aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel JB Hi-Fi kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je beleggen in aandelen & ETF's. Je kunt je kapitaal verliezen.
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel JB Hi-Fi?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel JB Hi-Fi. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in JB Hi-Fi?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van JB Hi-Fi? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in JB Hi-Fi is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in JB Hi-Fi.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse JB Hi-Fi

Sterke punten JB Hi-Fi:

  • Goede financiële prestaties: JB Hi-Fi heeft een indrukwekkend trackrecord van winstgroei en -rendement, waardoor het bedrijf aantrekkelijk is voor beleggers.
  • Schaalgrootte: Het bedrijf heeft een grote aanwezigheid in Australië en Nieuw-Zeeland met meer dan 300 winkels, waardoor het bedrijf goed gepositioneerd is om te profiteren van groeimogelijkheden.
  • Focus op klantenservice: JB Hi-Fi heeft een sterke focus op klantenservice, waardoor het bedrijf in staat is om klanten aan zich te binden en een loyale klantenkring op te bouwen.

Zwakke punten JB Hi-Fi:

  • Concurrentie: Het bedrijf opereert in een competitieve markt, waardoor het bedrijf zijn marktaandeel moet beschermen en uitbreiden.
  • Afhankelijkheid van Australische markt: JB Hi-Fi is sterk afhankelijk van de economische en politieke omstandigheden in Australië, wat kan leiden tot volatiliteit in de aandelenkoers.
  • Impact van online retailers: De opkomst van online retailers kan een bedreiging vormen voor de traditionele fysieke winkels van JB Hi-Fi.

Over JB Hi-Fi

JB Hi-Fi is een detailhandelaar en geldt als een absolute specialist in consumptiegoederen. JB Hi-Fi is overigens behalve in thuisland Australië ook actief in Nieuw Zeeland. JB Hi-Fi houdt domicilie in Melbourne en de aandelen worden als JBH verhandeld op de Australian Securities Exchange.

Oprichter van JB Hi-Fi is visionair John Narbuto die daarmee een gat in de markt ontdekte. Dat deed hij in het jaar 1974 in Keilor East in Australië. Bekende dochteronderneming van JB Hi-Fi is het eveneens bekende The Good Guys en dat is ook JB Hi-Fi NZ Limited. 

aandel jb hifi kopen

Wel of niet aandelen JB Hi-Fi kopen?

Als je overweegt om aandelen te kopen, is het belangrijk om de voor- en nadelen van het bedrijf te kennen voordat je een beslissing neemt. JB Hi-Fi is een toonaangevende Australische elektronicaketen die zich richt op het aanbieden van een breed scala aan producten tegen concurrerende prijzen.

Een van de voordelen van het kopen van aandelen in JB Hi-Fi is de goede financiële prestaties van het bedrijf, waardoor het aantrekkelijk is voor beleggers. Daarnaast heeft het bedrijf een grote aanwezigheid in Australië en Nieuw-Zeeland, wat kansen biedt voor groei. Bovendien heeft JB Hi-Fi een sterke focus op klantenservice, waardoor het bedrijf in staat is om een loyale klantenkring op te bouwen.

Aan de andere kant opereert JB Hi-Fi in een competitieve markt, wat een uitdaging kan zijn voor het bedrijf om zijn marktaandeel te behouden en uit te breiden. Daarnaast is JB Hi-Fi sterk afhankelijk van de economische en politieke omstandigheden in Australië, wat kan leiden tot volatiliteit in de aandelenkoers. Ten slotte kan de opkomst van online retailers een bedreiging vormen voor de fysieke winkels van JB Hi-Fi.

Als je bereid bent om het risico te nemen, kan het kopen van aandelen in JB Hi-Fi een goede investering zijn. Het bedrijf heeft sterke punten die kunnen bijdragen aan een gunstig rendement, maar er zijn ook uitdagingen die moeten worden overwonnen. Het is belangrijk om een weloverwogen beslissing te nemen en je eigen onderzoek te doen voordat je investeert.