Aandelen JD.Com kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in JD.Com aandelen? Op deze pagina kan je direct JD.Com aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in JD.Com. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel JD.Com raadplegen. JD.Com is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool JD.

Waar kan je JD.Com aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel JD.Com kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel JD.Com?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel JD.Com. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in JD.Com?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van JD.Com? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse JD.com

Sterke punten JD.com

 • Leidende e-commerce speler: JD.com is een van de grootste e-commercebedrijven in China en heeft een sterke marktpositie.
 • Geïntegreerd logistiek netwerk: JD.com heeft geïnvesteerd in een uitgebreid logistiek netwerk, waardoor het efficiënte en snelle levering van producten kan bieden.
 • Focus op kwaliteit en authenticiteit: JD.com heeft zich gericht op het aanbieden van hoogwaardige producten en het waarborgen van de authenticiteit van de producten die op zijn platform worden verkocht.
 • Diversificatie van productaanbod: JD.com biedt een breed scala aan productcategorieën, waaronder elektronica, kleding, cosmetica en voedingsmiddelen, waardoor het een brede klantenbasis aanspreekt.

Zwakke punten JD.com

 • Concurrentie in de e-commerce markt: JD.com opereert in een competitieve markt met sterke concurrentie van andere grote e-commerce spelers, wat prijsconcurrentie en margedruk met zich mee kan brengen.
 • Regelgevingsrisico’s: Als een bedrijf dat opereert in China, is JD.com onderhevig aan de regelgeving en beleidsmaatregelen van de Chinese overheid, wat invloed kan hebben op zijn bedrijfsvoering.
 • Logistieke uitdagingen: Het beheren van een groot logistiek netwerk brengt uitdagingen met zich mee, zoals efficiënte voorraadbeheer en logistieke operaties, vooral tijdens piekperiodes zoals festivals en promoties.
 • Externe afhankelijkheden: JD.com is afhankelijk van externe factoren, zoals de gezondheid van de Chinese economie en consumentenbestedingen, wat van invloed kan zijn op zijn financiële prestaties.

Over J.D. Com

J.D. Com staat ook wel bekend as Jingdong en deed voorheen ook zaken onder de naam 360 Buy. J.D. Com is een e-commercebedrijf dat met de hoofdzetel gevestigd is in Beijing. Het bedrijf hoort bij de Fortune Global 500 ondernemingen.

J.D. Com werd in 1998 opgericht en ging zes jaar later online. J.D. Com begon de activiteiten aanvankelijk als magnetotische winkel. Al snel echter werd gediversifieerd en werden ook elektronica en bijvoorbeeld mobiele telefoons en computers aangeboden. J.D. Com is overigens voor een deel in eigendom van Tencent.

JD.com

Wel of niet aandelen JD.com kopen?

Yo, heb je ooit gehoord van JD.com? Overweeg je om aandelen van dit bedrijf te kopen? Laten we kijken of het de moeite waard is.

Oké, dus JD.com is een grote speler in de e-commerce wereld. Ze zijn een van de grootste online retailers in China en bieden alles, van elektronica tot kleding, van boodschappen tot cosmetica. Als je ooit hebt gewinkeld op het web, heb je misschien zelfs iets gekocht van JD.com.

Wat JD.com interessant maakt, is hun logistieke infrastructuur. Ze hebben een gigantisch distributienetwerk en zijn meesters in snelle levering. Dit geeft hen een concurrentievoordeel in de markt en kan bijdragen aan hun groei.

Maar hey, er zijn ook enkele risico’s. De concurrentie in de e-commerce industrie is hevig en er zijn altijd onzekerheden in de economie. Je moet de marktomstandigheden in de gaten houden en de prestaties van JD.com nauwlettend volgen.

Voordat je besluit om aandelen van JD.com te kopen, is het verstandig om onderzoek te doen naar hun financiële resultaten en bedrijfsstrategie. Praat ook eens met een financieel adviseur om de risico’s beter te begrijpen.

Al met al kan het kopen van aandelen JD.com een interessante investering zijn, gezien hun sterke positie in de e-commerce en logistieke sector. Maar weet wel dat beleggen altijd risico’s met zich meebrengt, dus wees slim en investeer verstandig.