Aandelen JD.Com kopen

Wil je beleggen in JD.Com aandelen? Op deze pagina kan je direct JD.Com aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in JD.Com. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel JD.Com raadplegen. JD.Com is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool JD.

Waar kan je JD.Com aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel JD.Com kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel JD.Com?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel JD.Com. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in JD.Com?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van JD.Com? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over J.D. Com

J.D. Com staat ook wel bekend as Jingdong en deed voorheen ook zaken onder de naam 360 Buy. J.D. Com is een e-commercebedrijf dat met de hoofdzetel gevestigd is in Beijing. Het bedrijf hoort bij de Fortune Global 500 ondernemingen.
J.D. Com werd in 1998 opgericht en ging zes jaar later online. J.D. Com begon de activiteiten aanvankelijk als magnetotische winkel. Al snel echter werd gediversifieerd en werden ook elektronica en bijvoorbeeld mobiele telefoons en computers aangeboden. J.D. Com is overigens voor een deel in eigendom van Tencent.