Aandelen Jefferies Financial kopen

Wil je beleggen in Jefferies Financial aandelen? Op deze pagina kan je direct Jefferies Financial aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Jefferies Financial. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Jefferies Financial raadplegen. Jefferies Financial is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool JEF.

Waar kan je Jefferies Financial aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Jefferies Financial kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Jefferies Financial?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Jefferies Financial. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Jefferies Financial?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Jefferies Financial? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Jefferies Financial

Jefferies Financial is de moedermaatschappij van het bekende Jefferies, een onderneming die in 1962 opgericht werd in New York City. Jefferies Financial en Jefferies houden zich bezig met financiële adviesdiensten, institutionele makelaardij, effectenonderzoek en vermogensbeheer. Het kan bedrijven bijstaan bij fusies, overnames en herstructureringen. Jefferies handelt ook in effecten.
De onderneming fuseerde in 2012 met Leucadia National Corporation. Op basis van de gemaakte omzet hoort Jefferies Financial ondertussen bij de top 10 van grootste investeringsbanken in de wereld. Bekende dochteronderneming van de specialist in financiële adviesdiensten is Berkadia Commercial Mortgage Holding.