Aandelen Jeronimo Martins kopen

Wil je beleggen in Jeronimo Martins aandelen? Op deze pagina kan je direct Jeronimo Martins aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Jeronimo Martins. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Jeronimo Martins raadplegen. Jeronimo Martins is een aandeel uit Portugal. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Lisbon. Het bedrijf is te vinden onder het symbool JMT.LS.

Waar kan je Jeronimo Martins aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Jeronimo Martins kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Jeronimo Martins?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Jeronimo Martins. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Jeronimo Martins?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Jeronimo Martins? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Jeronimo Martins is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Jeronimo Martins.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Jeronimo Martins

Jeronimo Martins geldt als een erkende Portugese bedrijfsgroep die actief is in de voedseldistributie en de meer gespecialiseerde detailhandel. Niet geheel toevallig werd het bedrijf in 1792 opgericht door Jeronimo Martins. Ondertussen beschikt het over 4400 winkels in Portugal, Polen en ook Colombia. De aandelen van de onderneming worden verhandeld op de ELO onder de noemer JMT.
Het hoofdkwartier van Jeronimo Martins is gevestigd in Lissabon. Het bedrijf kent een rijke historie en het heeft in Biedronka Recheio een bekende dochteronderneming. Jeronimo Martins is ook een onderdeel van de PSI-20 index.