Aandelen Jeronimo Martins kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Jeronimo Martins aandelen? Op deze pagina kan je direct Jeronimo Martins aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Jeronimo Martins. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Jeronimo Martins raadplegen. Jeronimo Martins is een aandeel uit Portugal. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Lisbon. Het bedrijf is te vinden onder het symbool JMT.LS.

Waar kan je Jeronimo Martins aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Jeronimo Martins kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Jeronimo Martins?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Jeronimo Martins. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Jeronimo Martins?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Jeronimo Martins? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Jeronimo Martins is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Jeronimo Martins.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Jeronimo Martins

Sterke punten Jeronimo Martins

  • Leidende positie in de detailhandel: Jeronimo Martins heeft een leidende positie in de detailhandel in Portugal en Polen, met een groot marktaandeel en een sterke merknaam.
  • Diversificatie van inkomsten: Het bedrijf heeft een diversificatie van inkomsten door middel van verschillende segmenten, waaronder detailhandel en voedselproductie, waardoor het minder gevoelig is voor economische schommelingen in één specifieke sector.
  • Focus op duurzaamheid: Jeronimo Martins heeft een sterke focus op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen, wat gunstig is voor het imago van het bedrijf en kan leiden tot betere klantloyaliteit.

Zwakke punten Jeronimo Martins

  • Afhankelijkheid van een beperkt aantal markten: Het bedrijf is sterk afhankelijk van de markten waarin het actief is, namelijk Portugal en Polen, wat betekent dat het blootgesteld is aan risico’s die specifiek zijn voor die landen.
  • Concurrentie: De detailhandelssector is zeer competitief en Jeronimo Martins concurreert met grote internationale spelers, wat de winstgevendheid en groei kan beïnvloeden.
  • Beperkte internationale aanwezigheid: Hoewel Jeronimo Martins actief is in Polen, heeft het bedrijf een beperkte aanwezigheid buiten Portugal en Polen, wat kan beperken in termen van groeimogelijkheden.

Over Jeronimo Martins

Jeronimo Martins geldt als een erkende Portugese bedrijfsgroep die actief is in de voedseldistributie en de meer gespecialiseerde detailhandel. Niet geheel toevallig werd het bedrijf in 1792 opgericht door Jeronimo Martins. Ondertussen beschikt het over 4400 winkels in Portugal, Polen en ook Colombia. De aandelen van de onderneming worden verhandeld op de ELO onder de noemer JMT.

Het hoofdkwartier van Jeronimo Martins is gevestigd in Lissabon. Het bedrijf kent een rijke historie en het heeft in Biedronka Recheio een bekende dochteronderneming. Jeronimo Martins is ook een onderdeel van de PSI-20 index.

aandeel jeronimo martins kopen

Wel of niet aandelen Jeronimo Martins kopen?

Als je op zoek bent naar een investering in de detailhandel, kan Jeronimo Martins een interessante optie zijn. Het is een van de grootste retailers van Portugal en heeft een sterke aanwezigheid in Polen. Maar is het een slimme zet om te investeren in dit bedrijf?

Om te bepalen of Jeronimo Martins een goede investering is, moet je kijken naar de prestaties van het bedrijf. Gelukkig heeft het bedrijf de afgelopen jaren een constante groei doorgemaakt en heeft het een sterke positie in de markt. Daarnaast heeft Jeronimo Martins een breed scala aan producten en diensten, waardoor het minder gevoelig is voor economische schommelingen.

Natuurlijk zijn er risico’s verbonden aan beleggen in aandelen. De detailhandel kan erg volatiel zijn en de concurrentie is vaak hevig. Daarnaast kunnen economische en politieke factoren de prestaties van Jeronimo Martins beïnvloeden.

Als je besluit om te investeren in Jeronimo Martins, moet je begrijpen dat het een langetermijnbelegging moet zijn. Het kan enige tijd duren voordat je een rendement op je investering ziet. Het is belangrijk om jezelf goed te informeren over het bedrijf en de sector voordat je besluit om te investeren.

Over het algemeen kan het investeren in aandelen van Jeronimo Martins een goede beslissing zijn voor beleggers die op zoek zijn naar een stabiele en duurzame belegging op de lange termijn. Het is altijd verstandig om advies in te winnen bij een financieel adviseur voordat je besluit om te investeren in Jeronimo Martins of een ander bedrijf.