Aandelen JetBlue Airways kopen

Wil je beleggen in JetBlue Airways aandelen? Op deze pagina kan je direct JetBlue Airways aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in JetBlue Airways. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel JetBlue Airways raadplegen. JetBlue Airways is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool JBLU.

Waar kan je JetBlue Airways aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel JetBlue Airways kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel JetBlue Airways?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel JetBlue Airways. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in JetBlue Airways?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van JetBlue Airways? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Jetblue Airways

Jetblue Airways is een lowcost luchtvaartmaatschappij. Het is een nog relatief jonge onderneming, want de maatschappij zag in 2000 pas het levenslicht. Vanaf dat moment echter is het bedrijf alleen maar gegroeid en gegroeid. Jetblue Airways heeft het hoofdkantoor in Long Beach in Boston.
Jetblue Airways staat als JBLK genoteerd op de Nasdaq. Centraal knooppunt is de J.F. Kennedy luchthaven. Ondertussen wordt gevlogen op 76 bestemmingen en dertien landen. Jetblue Airways is een bijzondere onder de lowcost maatschappijen. Zo heeft elke stoel een in een toestel van Jetblue Airways wel een tv-scherm en is er ook wifi voor de passagiers.