Aandelen Johnson Controls kopen

Wil je beleggen in Johnson Controls aandelen? Op deze pagina kan je direct Johnson Controls aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Johnson Controls. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Johnson Controls raadplegen. Johnson Controls is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool JCI.

Waar kan je Johnson Controls aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Johnson Controls kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Johnson Controls?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Johnson Controls. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Johnson Controls?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Johnson Controls? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Johnson Controls

Johnson Controls is gevestigd in Cork in Ierland en is een multinationaal conglomeraat dat bekend is geworden door brand-, HVAC- en beveiligingsapplicatie voor gebouwen te produceren. Bij Johnson Controls werken zo’n 105.000 mensen die hun werk doen op tweeduizend verschillende locaties en zes continenten.
Johnson Controls wordt geleid dor George Oliver en heeft in onder meer Varta een bekende dochterondernemer. Johnson Controls staat voor intelligente gebouwen, efficiënte energieoplossingen en een geïntegreerde infrastructuur. Johnson Controls is wat dat betreft toonaangevend en heeft clientèle verdeeld over zeker 150 verschillende landen. Bij Johnson Controls staat integriteit voorop, terwijl ook klantgedreven, doelgericht en toekomstgericht kernwaarden zijn.