Aandelen Johnson & Johnson kopen

Wil je beleggen in Johnson & Johnson aandelen? Op deze pagina kan je direct Johnson & Johnson aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Johnson & Johnson. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Johnson & Johnson raadplegen. Johnson & Johnson is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool JNJ.

Waar kan je Johnson & Johnson aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Johnson & Johnson kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Johnson & Johnson?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Johnson & Johnson. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Johnson & Johnson?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Johnson & Johnson? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Johnson & Johnson

Johnson & Johnson (JNJ) is een Amerikaans bedrijf dat zijn sporen verdient en al verdiend heeft in de farmaceutische industrie en dat medische en consumentenproducten produceert. Het bedrijf werd opgericht in 1886 door de drie broers Wood.
Je kunt de werkzaamheden van Johnson & Johnson onderverdelen in drie verschillende divisies: farmacie, medische producten en consumentenproducten. Van deze drie divisies is de farmaceutische tak het groots. Johnson & Johnson geniet vooral bekendheid vanwege de merken OB (tampons), Listerine (mondspoeling), Nicorette (nicotinepleisters), Compeed (pleisters) en Acu Vue (contactlenzen). Het hoofdkwartier is gevestigd in New Brunswick in New Jersey.