Aandelen Johnson Matthey kopen

Wil je beleggen in Johnson Matthey aandelen? Op deze pagina kan je direct Johnson Matthey aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Johnson Matthey. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Johnson Matthey raadplegen. Johnson Matthey is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool JMAT-L.

Actuele koers van het aandeel Johnson Matthey

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Johnson Matthey. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Johnson Matthey?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Johnson Matthey? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Johnson Matthey aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Johnson Matthey kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€4 + 0,05% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum

Over Johnson Matthey

Johnson Matthey is een Britse multinational die zich toegelegd heeft op chemicaliën en duurzame technologieën. De aandelen worden op de beurs in Londen verhandeld onder de aanduiding JMAT en het bedrijf heette in eerste instantie overigens Percival Norton Johnson. Tracerco is wel de meest bekende dochteronderneming van Johnson Matthey.

Grondlegger van het bedrijf was MacForlan Smith, die in 1817 als goudonderzoeker begon. In 1851 kwam George Matthey hem ondersteunen en toen veranderde de naam ook in de huidige naam.  Johnson Matthey is ook een Fortune 100 ondernemer overigens.