Aandelen Jones Lang Lasalle kopen

Wil je beleggen in Jones Lang Lasalle aandelen? Op deze pagina kan je direct Jones Lang Lasalle aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Jones Lang Lasalle. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Jones Lang Lasalle raadplegen. Jones Lang Lasalle is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool JLL.

Waar kan je Jones Lang Lasalle aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Jones Lang Lasalle kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Jones Lang Lasalle?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Jones Lang Lasalle. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Jones Lang Lasalle?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Jones Lang Lasalle? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Jones Lang Lasalle

Jones Lang Lasalle is een Brits Amerikaans bedrijf dat financiële en professionele diensten aanbiedt en gespecialiseerd is in commercieel vastgoed. Jones Lang Lasalle wordt vaak kortweg als JLL genoteerd en geldt als wereldleider in vastgoed en investeringsmanagement.
De onderneming heeft een internationale portfolio en heeft in totaal rond de 1,5 miljard vierkante meter te verhuren ruimte. Op de New York Stock Exchange worden de aandelen verhandeld onder de naam JLL. Het hoofdkwartier vind je in Chicago in Illinois.