Aandelen JPMorgan kopen

Wil je beleggen in JPMorgan aandelen? Op deze pagina kan je direct JPMorgan aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in JPMorgan. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel JPMorgan raadplegen. JPMorgan is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool JPM.

Waar kan je JPMorgan aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel JPMorgan kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel JPMorgan?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel JPMorgan. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in JPMorgan?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van JPMorgan? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf JP Morgan

JP Morgan is een zeer grote Amerikaanse bank en toch ook een bank met historie. De voorlopers van de bank deden namelijk al in 1799 zaken en de JP Morgan bank is door verschillende fusies en overnames ontstaan en vervolgens een heel grote speler geworden.
De laatste fusie, die tussen de banken JP Morgan en Chase Manhattan zorgde ervoor dat er écht doorgegroeid kon worden. Wereldwijd is deze bank nu een van de grootste banken en als het aan CEO Jamie Dimon ligt gaat de groei ook nog wel even door. Het hoofdkwartier is gevestigd in New York. Behalve bankieren en andere financiële specialisaties, heeft JP Morgan ook een onderzoeksplatform waarmee het steeds inkomstenkansen snel in beeld tracht te krijgen.