Aandelen JSW kopen

Wil je beleggen in JSW aandelen? Op deze pagina kan je direct JSW aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in JSW. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel JSW raadplegen. JSW is een aandeel uit Polen. Het aandeel wordt verhandeld in Poolse Zloty aan de Warsaw Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool JSW:WSE.

Wat is de actuele koers van het aandeel JSW?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel JSW. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in JSW?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van JSW? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in JSW is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in JSW.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je JSW aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel JSW kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker Kosten Aanmelden
€5 + 0,16% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met 25 PLN minimum

Over JSW

JSW staat voluit voor Jastrzebska Spolka Weglawa en geldt als een erkend mijnbouwbedrijf in Polen. JSW beschikt over ongeveer 503,4 miljoen ton steenkool als winbare reserve. JSW staat sinds het jaar 2011 in de WiG 20 aandelenindex. JSW staat vooral echter voor de productie van jaarlijks 2 miljoen ton kolen.
JSW is met het hoofdkantoor gevestigd in Jastrzebie Zdoj. Dit is gelegen aan de grens tussen Polen en Tsjechië. JSW staat bekend als een zeer stabiel bedrijf dat al jarenlang werkgelegenheid biedt aan iets meer dan 20.000 werknemers. Het bedrijf werd overigens in 1993 opgericht.