Aandelen Julius Baer kopen

Wil je beleggen in Julius Baer aandelen? Op deze pagina kan je direct Julius Baer aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Julius Baer. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Julius Baer raadplegen. Julius Baer is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BAER.VX.

Waar kan je Julius Baer aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Julius Baer kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Julius Baer?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Julius Baer. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Julius Baer?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Julius Baer? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Julius Baer is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Julius Baer.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Julius Baer

Julius Baer is een middelgrote generalistische particuliere bankonderneming, een bank die is geboren en getogen in Zwitserland. Hoofdkantoor van Julius Baer vind je in Zurich en Julius Baer behoort ondertussen bij de oudste Zwitserse bankinstellingen. Op de beurs in Zwitserland worden aandelen verhandeld onder de aanduiding BAER.
Dochters van Julius Baer zijn onder meer Normura Wealth Management. Al in 1890 richtte Julius Bar het bedrijf op. De afgelopen jaren waren nogal hectisch voor de bankonderneming, dat al vanaf 2018 bezig is met een grote kostenbesparing. Van daaruit wil het vervolgens het verloren gegane terrein terugwinnen.