Aandelen Juniper Networks kopen

Wil je beleggen in Juniper Networks aandelen? Op deze pagina kan je direct Juniper Networks aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Juniper Networks. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Juniper Networks raadplegen. Juniper Networks is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool JNPR.

Waar kan je Juniper Networks aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Juniper Networks kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Juniper Networks?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Juniper Networks. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Juniper Networks?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Juniper Networks? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Juniper Networks

Juniper Networks tekent voor de productie van met name netwerkapparatuur speciaal voor internetproviders en de grootzakelijke markt. Het bedrijf werd in 1996 opgericht. Hoofdkantoor van de onderneming vind je in Sunnyvale in Californië en de aandelen worden op de NYSE verkocht als JNPR.
Juniper Networks staat vooral bekend om networking, de beste cyber security oplossingen en zeker ook de beste service, diensten die in staat zijn om de wereld op veilige wijze te verbinden. Zeer bekend zijn met name de Juniper Networks Routers, de Juniper Networks Switches en de Juniper Networks Security.